9 ting du også ku´ lave i stedet for at gøre rent

Hent guiden: 9 ting du også ku´ lave

Et rent hjem gør os alle meget lykkeligere. Det siger forskning i hvert fald. Men det er altså ikke alle, der bliver lykkeligere af at gøre rent.

Det er særligt dem, der har rigtig travlt i hverdagen, og har minus på overskudskontoen – der sukker stort, når støvet endnu en gang titter frem fra krogene.

Tankerne ryger straks hen på, hvor rart det kunne være, hvis du fik lidt hjælp til rengøringen derhjemme – og hvor meget andet, du også kunne bruge din tid på, i stedet for at gøre rent.

Og dét er der rigtig meget af. Meeen din sambo er måske ikke helt enig med dig i, at der skal bruges penge på noget, I selv kan fikse.

DET vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med. Derfor har vi lavet en overbevisnings-guide. Download den længere nede.

En guide til dig, der skal overbevise din kære medbeboer om, at I kunne lave minimum 9 andre sjove ting, i stedet for at gøre rent.

At gøre rent

Download guiden her og smæk den op på køleskabet

... Psst… Læs om vores rengøringshjælp lige her.

Er du allerede ved at bestille dit lynkursus i italiensk eller smække badetøjet på til synkronsvømning – kan du booke et par timers rengøring let og hurtigt lige her:

Book din rengøring her

Kort og godt om Cleady

Cleady er er bookingplatform til rengøring, hvor du let og hurtigt kan booke hjælp til rengøring af dit hjem.
Du booker ved at vælge dét antal timer, du ønsker hjælp i, hvornår du ønsker hjælp, hvor du bor henne – og noterer, hvis du har nogle bestemte ønsker.

Ring til os på 71 99 10 45, hvis du har spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig.