Bliv en del af Cleady

Bliv en del af Cleady

Trives du med at gøre rent eller har du hænderne skruet helt rigtigt på? Er du udadvendt og smilende, og vil du gerne gøre en forskel for andre mennesker?

Hvis du kan nikke genkendende til dette, og du samtidig gerne vil have lidt ekstra penge på kontoen hver måned, er et job via Cleady garanteret noget for dig!

Om Cleady

Cleady er en virksomhed, der formidler kontakten mellem privatpersoner, der gerne vil udføre en rengørings- eller handymanydelse og privatpersoner, der ønsker hjælp til disse. Lige nu har vi familier og enlige i hele Danmark, der står i kø for at få gjort rent eller modtage hjælp til at få hængt hylder op, klippet hækken el. lign. Vi har derfor brug for dig til at hjælpe dem i en presset hverdag.

Hvad vi forventer af dig
Du skal kunne arbejde selvstændigt, kunne lide at have med mennesker at gøre, og ikke have noget imod at tage fat. Og så skal du selvfølgelig have en ren straffeattest. Til gengæld bliver du en del af en platform hvor du selv vælger de opgaver, som passer dig ift. tid og sted.
Det er ikke et krav at du har gjort rent hos andre før, det vigtigste er, at du har gå-på-mod og gerne vil give den bedste rengørings- eller handymanservice.

Dine fordele

  • Vær din egen chef
  • Bestem din egen tid – arbejd hvor og hvornår det passer dig
  • Få stabil betaling – fra 130 kr./t inkl. bonus.
  • Mulighed for faste aftaler med dem, du gør rent hos
  • Skab glæde hos andre mennesker

Rengøring

Er du klar til at tage gummihandskerne på, og give den en skalle med støvsuger og støveklud?

Handyman

Vil du hjælpe med alt fra tømrerarbejde, maling og ophængning af lamper? Kan du samle et IKEA-skab uden der er 5 skruer tilovers? Kan du i haven fixe enten hækken, græsplænen eller stakittet – eller måske alle ovenstående?

FØR DU TILMELDER DIG
Vi anbefaler dig at have nedestående ting klar, så du ikke bliver nødsaget til at afbryde tilmeldingsprocessen.

1. Hav et profilfoto klar

Skal vedhæftes i tilmeldingen, skal være vellignende og må ikke være mere end 6 måneder gammelt. Dette er billedet kunderne kommer til at se af dig.

2. Find dit CPR-nummer frem

Skal bruges til verificering i din tilmelding.

3. Hav dine bankoplysninger klar

Allerede ved tilmelding registrerer du dit registrerings- og kontonummer, så dit honorar kan udbetales til dig.

4. Hent din straffeattest

Vi skal bruge din straffeattest til sikkerhedsgodkendelse, før vi kan tildele dig opgaver. Denne må ikke være mere end 30 dage gammel ved tilmelding. Straffeattesten kan downloades på www.borger.dk eller www.politi.dk (Der går typisk 2 timer fra du har bestilt din straffeattest, og til denne er modtaget i din e-boks)

Bliver du ikke godkendt til at tage jobs via Cleady, vil alle dine oplysninger naturligvis blive slettet.

En lille FAQ omkring Cleady:

Hvor mange timer er det om ugen, hvilke dage og hvornår på døgnet ligger timerne?
Man vælger selv hvor mange opgaver man tager. Mht. arbejdstider så vil det hovedsageligt være i hverdagene og typisk mellem kl. 8-18, men der kan ligge opgaver alle ugens 7 dage mellem kl. 7 og 21.