Cleady i Løvens hule

Cleady er Danmarks førende platform for hjælp til hjemmet – rengøring, havearbejde og handyman.

Se videoen om Cleady – efter Løvens Hule

Lars og David deltog i sæson 2 af Løvens Hule, hvor flere af de medvirkende investorer var interesseret i Cleadys koncept. Det var rengøringsdronningen Birgit Aaby Lars og David valgte som investor. Se videoen nedenfor om Cleady og hør hvordan det er gået Lars og David med Cleady siden optagelserne.

Cleady i Løvens Hule

Siden deltagelsen i Løvens Hule, der blev optaget i foråret 2016, er det gået stærkt for Cleady! Vi formidler hver måned kontakten mellem flere tusinde privatpersoner i hele Danmark, og antallet af bookinger stiger med 40% hver måned.

Vi løber derfor rigtig stærkt, men har heldigvis også fået flere dygtige folk i vores team, blandt andre Lukas Holtmann. Lukas startede kort efter optagelserne og sidder med ansvaret for al drift og den strategiske forretningsudvikling. På kontoret sidder også Cecilie Sønderskov, Ida Madsen, Janus Damgaard og Christel Jakobsen, der ugens 7 dage hjælper alle vores brugere; både de der arbejder via Cleady og de, der finder hjælp via Cleady.

Vi sidder midlertidigt på vores kontor i Roskilde, mens vi venter på, at vores nye og større kontor i København bliver klart. Det sker som følge af, at vi har åbnet i Sverige, intensiveret det danske marked og samtidig åbnet op for erhvervsrengøring af mindre butiks- og kontorlokaler. Det har betydet flere dygtige folk til teamet, så vi fandt det nødvendigt at investerer i et større kontor, hvor vi også har plads til at fortsætte vores vækst og vokseværk.

Siden Løvens Hule har vi investeret massivt i vores fortsatte IT-udvikling, da platformen er det centrale i vores forretning. Det er platformen, der faciliterer kontakten mellem brugerne, og det skal kunne ske sikkert, hurtigt og overskueligt, samtidig med at det skal kunne håndtere den stigende aktivitet.

IT-systemer, hjemmeside, koncept og forretningsområder er konstant under udvikling og forbedring, da vi vil være Europas førende platform for hjælp til hjemmet.

Pressebillede Pressebillede

Billeder til pressebrug

Klik på det ønskede billede, hvorefter det downloades.

På billederne optræder Birgit Aaby, Lars Nybjerg, David Furland Ree og Lukas Holtmann