Cleady i Løvens Hule

Cleady er Danmarks førende platform for dele-økonomi med privat-til-privat rengøring.

Se videoen om Cleady – efter Løvens Hule

Lars og David deltog i aftenens udgave af Løvens Hule, hvor flere af de medvirkende investorer var interesseret i Cleady’s koncept. Det var rengøringsbossen Birgit Aaby, som Lars og David valgte som investor. Se videoen nedenfor om Cleady og hør hvordan det er gået Lars og David med Cleady siden optagelserne.

Har du endnu ikke set vores deltagelse i Løvens Hule? Se klippet på YouTube her.

Cleady i Løvens Hule

Siden deltagelsen i Løvens Hule, der blev optaget tidligere i år, er det gået stærkt i Cleady! Vi formidler hver måned kontakten mellem flere tusinde privatpersoner i hele Danmark, og antallet af bookinger stiger med 40% hver måned.

Vi løber derfor rigtig stærkt, men har heldigvis også fået flere dygtige folk i vores team – blandt andre Lukas Holtmann. Han startede kort efter optagelserne og sidder med ansvaret som Operations Manager – også kaldet Driftschef. Cecilie Sønderskov sidder med ansvaret for vores support team, der hver dag hjælper og guider hundredvis af kunder og de privatpersoner, der arbejder via Cleady. Herudover har vi 2 super dygtige studiemedhjælpere Julie Kurlink og Martin Rasmussen, der sørger for at alle opgaver bliver booket og fordelt.

Vi sidder til dagligt på vores lille kontor i København på Soho-Kontorhotel, men planlægger at åbne en afdeling i Sverige i begyndelsen af det nye år.

Siden Løvens Hule har vi fået udviklet vores eksisterende IT-system og nye hjemmeside, som skal være med til at imødekomme den stærkt stigende aktivitet vi oplever i Danmark – og snart udlandet.

IT systemer, hjemmeside, koncept og forretningsområder er konstant under udvikling og forbedring, da vi vil være Europas førende koncept for dele-økonomiske aktiviteter mellem private.

_hhh1413

 _hhh1087

Billeder til pressebrug

Klik på det ønskede billede, hvorefter det downloades.

cleady-alle-paa-kontor-thumb cleady-kontor-lars-lucas-thumb cleady-lars-birgit-david-thumb cleady-lars-birgit-lige-paa-thumb cleady-lars-birgit-thumb
På billederne optræder Birgit Aaby, Lars Nybjerg, David Furland Ree og Lukas Holtmann