Rengøring af erhverv, kontor- og butikslokaler

Ønsker du hjælp til rengøringen, så du i stedet kan bruge tiden på din forretning?

Så bestil rengøringen via Cleady fra kun 169,- i timen.

Bruger du også for meget tid på rengøring?

Så lad Cleady hjælpe dig, så du kan bruge din tid bedre.

Book fast rengøring, f.eks. hver uge til dit kontor, for kun 169 kr./t. alt inkl., og det vil som udgangspunkt altid være den samme hjælper der kommer.

Er du klar til at booke?

Ja tak. Rengøring nu!

Vil du vide mere, så læs videre under billedet.

Privatpersoner med erfaring udfører rengøringen
Cleady er en digital deleøkonomisk platform for privat til privat rengøring, hvorfor det er private personer, der udfører rengøringen. Vi sikrer at alle personer er sikkerhedsgodkendte med erfaring, der kan rengøre dit kontor- eller butikslokale.

Få en fast rengøringsperson
Når du har en fast aftale via Cleady matcher vi dig altid med en person, der kan komme hos dig fast. På den måde bliver samarbejdet mellem jer lettere. 

Betaling og bilag
Når du har rengøring via Cleady modtager du ingen faktura med moms, men i stedet en almindelig kvittering inklusiv moms. Det skyldes, at det er en privatperson der udfører opgaven. Den totale pris er derfor 169 kroner i timen inkl. moms, ekstra gebyr eller tillæg.

Ingen binding
Der er ingen binding på rengøringsaftalen og derfor kan aftalen opsiges med 72 timers varsel.

Ja tak. Rengøring nu!

Hvad kan forventes af rengøringen?
Når du bestiller rengøring via Cleady køber du tid, hvorfor det egentlig står dig frit for, at aftale med din rengøringsperson, hvad der skal rengøres fra gang til gang. Vi har dog defineret en standardrengøring, der kan variere lidt afhængig af dine lokaler og faciliteter.

Standardrengøring af kontor og butikslokaler:

  • Tømning af papir- og affaldsspande
  • Aftørring af frie flader på skrive- og arbejdsborde
  • Synligt snavs fjernes på skuffesektioner, reoler og skabe
  • Aftørring af whiteboardtavler inkl. kridtrender i mødelokaler
  • Aftørring af dørgreb
  • Rengøring af håndvaske med tilhørende spejle, hylder og dispensere
  • Rengøring af sanitet; armaturer, wc-kummer, urinaler, riste etc.
  • Rengøring af te-køkken   
  • Aftørring af øvrige frie flader såsom vindueskarme, el-paneler, stikkontakter og gelændere
  • Støvsugning og gulvvask

Der bliver gjort rent ud fra din tid og de remedier der er til rådighed for rengøringspersonen. Hvis man er i tvivl om hvor meget tid der bør afsættes, så kan tiden tilpasses efter 1. rengøring. Der skal dog minimum bestilles 2 timer pr rengøring.

Er du klar til at booke?

Book erhvervs rengøring her!

Dit ansvar
Cleady formidler udelukkende kontakten mellem dig og rengøringspersonen, hvorfor du selv skal sørge for at have de nødvendige rengøringsartikler og udstyr. Dette kan du tilkøbe via Cleady til en fordelagtig pris fra TopRent og få det leveret til døren.  

Garanti
Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med rengøringen eller samarbejdet med rengøringspersonen, så sørger vi for at arbejdet bliver gjort om og at der bliver fundet en ny person til dig.

Forsikring
Hvis uheldet er ude og rengøringspersonen forårsager en skade i forbindelse med rengøringen, så har vi en forsikring der dækker. Forsikringen dækker dog ikke værdigenstande som lægger uansvarligt fremme ulåst – herunder kontanter, ure og smykker.