Handyman

En handyman booket via Cleady, kan hjælpe dig med haven – uanset om det er haven der skal hækken der skal klippes, græsset slås eller ukrudtet der skal tæmmes. Hænderne er skruet godt på, så hvis du vil have hjælp til at samle IKEA møblerne eller havemøblerne, så tøv ikke med at booke hjælp. Alle handymænd via Cleady har erfaring, er sikkerhedsgodkendt og opgaven er forsikret, hvis uheldet sker.

BOOK HJÆLP TIL HAVEN

Kunne din have også trænge til en hånd? Eller trænger stakittet til at blive malet? Book en havemand via Cleady. Han klarer det hårde arbejde for dig. Han klarer både hækken, græsplænen, bedet samt tagrenderne. Så kan du læne dig tilbage og nyde livet i stedet. Du kan booke hjælp fra gang til gang, eller booke fast hjælp hver uge, hver 2. eller hver 4. uge. Så gror græsset og ukrudtet dig aldrig om ørerne.

 BOOK HJÆLP TIL SAMLING AF MØBLER

Vi har næsten alle prøvet at stå med en til flere skruer tilbage efter at have samlet et IKEA skab. Der er ingen grund til, at du skal have alt det besvær, book i stedet en handyman via Cleady, der samler alt fra små borde og kommoder til hele skabssystemer for dig.

Ønsker du dit hjem skal have lidt ekstra opmærksomhed, så tænk over om du vil booke nogle af de ekstra services. Dem lægger du bare til, når du foretager din bestilling.

Er du klar til at booke?

Book handyman nu!