Handyman

En handyman booket via Cleady.dk, kan hjælpe med forbedringer i dit hjem, og har skruet hænderne godt på. De elsker værktøj og kan hjælpe dig med alverdens ting i hjemmet; som at samle et IKEA skab, hænge en lampe op og meget andet. En Cleady handyman har erfaringen til at lave arbejdet rigtigt hos dig første gang og han har også altid været igennem Cleadys sikkerhedsgodkendelse.

BOOK HJÆLP TIL HAVEN

Kunne din have også trænge til en hånd? Eller trænger stakittet til at blive malet? Book en havemand via Cleady. Han klarer det hårde arbejde for dig. Han klarer både hækken, græsplænen, bedet samt tagrenderne. Så kan du læne dig tilbage og nyde livet i stedet.

BOOK HJÆLP TIL OPHÆNGNING

Få dine dejlige feriebilleder, din samling af kunst, lampen der stadig ligger i skabet og samler støv, eller måske dit TV op og hænge. Lad handymanden gøre arbejdet for dig, så du bagefter kan nyde det nye ophæng.

BOOK HJÆLP TIL SAMLING AF MØBLER

Vi har næsten alle prøvet at stå med en til flere skruer tilbage efter at have samlet et IKEA skab. Der er ingen grund til, at du skal have alt det besvær, book i stedet en handyman via Cleady, der samler alt fra små borde og kommoder til hele skabssystemer for dig.

Ønsker du dit hjem skal have lidt ekstra opmærksomhed, så tænk over om du vil booke nogle af de ekstra services. Dem lægger du bare til, når du foretager din bestilling.

Er du klar til at booke?

Book din handymand nu