Om Cleady

Din tid – Dit valg

Hvem er vi? Her kan du læse om Cleady

Cleady er en af de førende danske platforme til at skabe forbindelse mellem enkeltpersoner på udkig efter hjælp til hjemmet med top-kvalitet, præ-screenede og uafhængige servicefolk. Fra rengøring i hjemmet til handyman tjenester, så matcher Cleady tusindvis af kunder hver uge med dygtige leverandører i byer i hele Danmark. Med en simpel booking proces der ikke tager mere end 2 minutter, sikker betaling, og 100% tilfredshedsgaranti, er Cleady den nemmeste og mest bekvemme måde at bestille hjemmeservice.

Vi var ikke de eneste, der mente, at der manglede en virksomhed som Cleady. Rengøringsdronningen Birgit Aaby, indehaver af Combiservice har investeret i Cleady, efter en præsentation i Løvens Hule.

 

Cleady blev skabt fordi vi ofte oplever, at det er besværligt at hænge alt fra lamper og billeder op, til at samle IKEA møbler. Desuden oplever vi at med en travl hverdag, er det svært at finde tiden til at gøre rent! Med det i tankerne begyndte vi at lede efter løsninger, hvor vi kunne finde dygtige folk til mindre service- samt rengøringsarbejde. Det var absolut ikke nemt at finde folk vi kunne stole på, der leverede et godt stykke arbejde. Vi har startet Cleady med det formål, at opbygge den nemmeste, mest bekvemme og trygge måde for travle mennesker, til at booke hjemmeservice.