Om Cleady

Din tid – Dit valg

Hvem er Cleady?

Cleady er den førende danske platform, der formidler kontakten mellem privat-til-privat-rengøring. Det betyder at private mennesker der ønsker at få hjælp til rengøring, havearbejde, samling af møbler mm. kan booke en anden privatperson til at komme og udføre opgaven.

Cleady matcher tusindvis af kunder hver uge med dygtige hjælpere i byer over hele Danmark. Med en enkel og hurtig bookingproces, sikker betaling og support alle uges 7 dage, er Cleady den nemmeste og mest bekvemme måde at bestille hjemmeservice på.

Teamet bag den daglige drift af platformen

Som support til alle kunder og hjælpere tilknyttet Cleady, sidder vi et stærkt team af engagerede medarbejdere, som hver dag bestræber sig på at skabe den bedste serviceoplevelse for alle, der er tilknyttet Cleady. Vi sidder klar på mail, telefon, SMS og chatten for at vejlede og hjælpe dig bedst muligt, så du mærker forskellen ved at benytte dig af Cleady. Vores faglige baggrund er vidt forskellige og strækker sig fra IT, marketing og service til personaleudvikling og livslang læring. Vores kollegiale sparring giver os de bedste muligheder for at hjælpe dig og lære af hinandens kompetencer.

Hvis vores viden og service kan gøre hverdagen lettere for dig, er vi som team både glade og stolte.