Privat rengøring København

Privat Rengøring i København

Nyder du at komme hjem efter en lang uge, med deadlines der skal nås, indkøb der skal ordnes og en lang to-do liste der skal fuldføres, mens der stadig mangler en rengøring af hele hjemmet før du endelig kan holde helt fri. Nyd din weekend og lad os klare rengøringen for dig, så det eneste du skal gøre når du kommer hjem, er at nyde det rene gulv, de pudsede vinduer og duften af et rent og friskt hjem. Vi er firmaet der samarbejder med privatpersoner, der vil have den samme service og professionelle arbejde som ethvert firma med større lokaler og kontorer.   

Det kan vi gøre for dig

Med privatrengøring KBH kommer vi til dig og dit hjem, og klarer rengøringen for dig. Vi tilbyder vores service på alle områder i hjemmet fra badeværelse til køkken og stue. Her vil vi kunne sikre den grundige rengøring, som kan være nødvendig ved flytning eller blot en ordentlig hovedrengøring. Når vores service bestilles skal du selv give et slag på tasken, i forhold til hvor langt tid det tager i forhold til størrelsen af rengøringsområdet, om der er indgroet skidt og om der er specielle områder du ønsker, at vi skal give ekstra opmærksomhed. Vi kommer og klare jobbet med kost og spand, det eneste du skal gøre er at lave aftalen med os og gøre redskaberne til rengøringen tilgængelige.    

Hvem er vi

Vi er din vej til professionel og billig rengøring, så du blot skal nyde resultatet. Det betyder samtidig, at du selv kan vælge om du vil være hjemme mens vi rengører eller du foretrækker at bruge tiden på andet. I disse tilfælde lægger du blot instrukserne til os, så vores professionelle medarbejdere selv kan lukke sig ind. Fra vores kontor i SOHO kontorhotel er vi klar til at høre dine ønsker, og skabe den helt rigtige løsningen til dig og dit hjem.   

Læs mere om billig rengøring

 

Er du klar til at booke privat rengøring i København?

Book nu