Privatrengøring Vejle

Få rengjort dit hjem af privatperson nær Vejle – billigt og nemt

Er rengøring ikke din yndlingsdisciplin, og kunne du tænke dig at få det overstået på en nem og billig måde? Eller har du måske lyst til at tjene en ekstra skilling ved at udføre privat rengøring i Vejle rent hos en travl familie i dit nærområde? Så kunne du med fordel tjekke Cleady ud; vi hjælper dig nemlig med dette. Hos os finder du nemlig nemt kontakt til et hjem, som har brug for hjælp til rengøring.  Modsat, finder du kontakt til en person, som kunne tænke sig at gøre rent i privat regi.

Hos Cleady er vi en del af den moderne deleøkonomi. Vi formidler kontakten, som er nødvendig for at kunne hjælpe folk med at finde rengøringshjælp. Det samme gælder, hvis du i stedet leder efter en mulighed for at tjene lidt ekstra gennem et fleksibelt bijob inden for rengøring. Vores platform er baseret på deleøkonomien. Det betyder, at vi tilbyder er en nem og billig løsning, fordi kontakten er mellem private personer. Så har du overvejet at få hjælp til rengøring – eller har du overvejet at tjene lidt ekstra på at hjælpe udføre arbejdet, så er Cleady en oplagt løsning for dig nær Vejle.

Mere konkret, så hjælper vi dig med at finde en privat person, som matcher dine behov og dit budget. Der er masser af muligheder for at tilmelde dig, hvis du bor nær Vejle, så du er mere end velkommen til at gå i gang med den nemme booking.

Sådan kommer du i gang via Cleady i Vejle

Det er en ganske simpel og hurtig proces, som du skal igennem, hvis du ønsker hjælp til din rengøring. Du starter naturligvis ved at trykke ”book nu” på vores hjemmeside, hvorefter vi tager over. Du har inden indført dine oplysninger omkring størrelsen på dit hjem, hvor du bor, samt hvilken dag og tid som passer dig. Herefter vil vores system matche din bestilling med en relevant assistent, som er tilknyttet os nær Vejle.

Naturligvis er alle tilknyttede rengøringsassistenter undersøgt og tjekket op på. Det sikrer, at både kvaliteten af rengøringen og sikkerheden i dit hjem er sikret. Vi har sikret os, at alle har en ren straffeattest, ligesom at vi sikrer os, at personen har erfaring med rengøring. Det sikrer dig et rent hjem – uanset om du har behov for en midtuge-rengøring eller en rengøring fredag formiddag, inden du går på weekend.

Få tid til mere – og book også hjælp af en handyman i Vejle

Den helt store grund til at vælge os hos Cleady er, at du slipper for en plagsom og trættende tjans, som rengøring jo er for mange af os. Når du får en anden til at sørge for dette, så får du nemlig tid til meget mere. Du kan komme hjem fra arbejde, uden at skulle finde klude og koste frem. Du kan smide dig i sofaen, nyde tiden med din familie og få tid til meget mere.

Derudover tilbyder vi også at booke en handyman. Booking-processen kan du læse mere om her. Idéen bag Handymaner fuldstændig den samme som ved rengøringsdelen. Begge services er utrolige nemme at bestille. Så står du og mangler en stærk mand i haven, eller skal du have hjælp til at samle et møbel, så kan du også finde den hjælp nær Vejle og dermed nær dig.

Er du klar til at booke?

Book rengøring i Vejle nu