Privat rengøringshjælp

Har du en travl hverdag, hvor rengøringen nedprioriteres og udskydes? Ingen synes det er rart at komme hjem eller invitere andre til et hjem, der ikke er rent og indbydende. Dit hjem er dit helle og din base, hvor afslapning og afkobling ikke bør stå for skud, fordi hjemmet trænger til en kærlig hånd. Undgå bekymringer om rene flader og nullermænd i krogende.

Privat rengøring

Privat rengøringshjælp

Der er hjælp at hente, når rengøring i dit hjem ikke sker så ofte, som du gerne ville have. Cleady tilbyder dig privat rengøringshjælp og god service, der giver dig et større overskud i hverdagen.

Med Cleadys rengøring kan du komme hjem efter en lang dag på arbejdet til et rent og præsentabelt hjem. Det er den frihed og livskvalitet , de fleste drømmer om. Vi hjælper dig blot med at realisere drømmen.

Hos Cleady tilbyder vi services, der kan skræddersys til dine behov. Cleadys dygtige hjælpere leverer privat rengøringshjælp af høj service og kvalitet.

Privat rengøringshjælp når det passer dig

Vores effektive system giver både dig og hjælperen en frihed og fleksibilitet, når du har behov for privat rengøringshjælp af dit hjem. Du booker nemt og hurtigt den dag og det tidspunkt, der passer dig. Du behøver ikke engang at være hjemme. Herefter modtager du en bekræftelsesmail med information om, hvem der kommer hjem til dig.

Hvis du ønsker en fast rengøringsaftale, er det som udgangspunkt den samme hjælper, der gør rent i dit hjem..

Din rengøringshjælper gør som aftalt og du kan bruge tiden på dét, du elsker, i stedet for at skure og skrubbe. Vi tilbyder altså en service og en rengøring, vi kan stå inde for.

Overlad rengøringshandskerne til os og få nogle værdifulde timer foræret. .

Rengøringshjælp

Få mere tid i hverdagen og bliv gladere

Vi er alle på jagt efter lykken. Vi forsøger at finde den perfekte balance mellem arbejde og fritid. De fleste af os kunne sikkert godt bruge et par timer ekstra i døgnet.
Derfor passer det som hånd i handske, at forskning viser, at privat rengøringshjælp faktisk gør os lykkeligere.

Èn af de ydelser, vi danskere bliver gladest for at bruge penge på er netop rengøringshjælp. Det hjælper os med at få mere overskud og balance i hverdagen.

Udover at få mere overskud og fleksibilitet i hverdagen, giver en grundig omgang rengøring én gang om ugen dig også et bedre indeklima.

Det betyder færre sundhedsskadelige bakterier i den luft, vi tilbringer 90% af vores tid i. Frisk og ren luft, renset for støvpartikler og andet skidt betyder også mindre risiko for gener som hovedpine, træthed og udvikling af allergier.

Derfor kan privatrengøringshjælp gøre en forskel for både dit overskud, dit helbred og dit humør.

Er du klar til at booke?

Ja tak. Rengøring nu!