Privat rengøringshjælp

Når rengøringen bliver uoverskuelig

Kan du skrive under på at have en travl hverdag, hvor rengøringen nedprioriteres og ofte udskudt? Det er ingen skam at udsætte rengøringen, til fordel for mere spændende beskæftigelser i hverdagen, men ingen synes det er rart at komme hjem, eller inviterer andre til et hjem, der ikke er rent og indbydende. Dit hjem er dit helle og din base, hvor afslapning og afkobling ikke bør stå for skud, fordi hjemmet trænger til en kærlig hånd. Dit hjem bør afspejle dig og tilpasse sig din hverdag, uden at du skal bekymre dig om rene flader og nullermænd i krogende.

Privat rengøringshjælp  

Der er hjælp at hente, når rengøring i dit hjem, ikke sker som ofte, som du gerne ville have. Cleady tilbyder dig privat rengøringshjælp og god service, der vil give dig en bekymring mindre at tænke på, og et større overskud i hverdagen. Hos Cleasy tilbyder vi services, der kan skræddersys til dine behov. Cleadys dygtige rengøringsleverandører, leverer privat rengøringshjælp af høj service og kvalitet.

Med Cleady kan du komme hjem efter en lang dag på arbejdet, til et hjem der er rent og præsentabelt, uden at have rørt en finger. Det er den frihed og livskvalitet , de fleste drømmer om. Vi hjælper dig blot med at realisere drømmen.

Privat rengøringshjælp når det passer dig

Vores effektive system, giver både dig og vores leverandører en frihed og fleksibilitet, når du har behov for privat rengøringshjælp af dit hjem. Du booker nemt og hurtigt den dag og det tidspunkt, der passer dig. Du behøver ikke engang at være hjemme. Herefter modtager du en mail med info om, hvem der kommer hjem til dig. Hvis der er tale om en fast rengøringsaftale, er det som udgangspunkt den samme leverandør, der rengøre dit hjem. Vi gør som aftalt og du kan bruge tiden på det du elsker, i stedet for at skure og skrubbe. Vi tilbyder altså en service og en kvalitetsrengøring, vi kan stå inde for. Derfor har vi også en 100% tilfredshedsgaranti, hvor du altid er sikret en tilfredsstillende rengøring.

Overlad rengøringshandskerne til os og få nogle værdifulde timer foræret.

Er du klar til at booke?