Privatrengøring Aalborg

Rengøring Aalborg

Har du også travlt i hverdagen, og synes du der er for meget at se til i hjemmet?

Så kan vi hjælpe dig med det sure arbejde. Hos Cleady kan du nemt og hurtigt booke rengøring og andre services til hjemmet online Vi er en platform, der forbinder studerende og andre, der har lyst til at tjene penge på en fleksibel måde, med mennesker som dig, der har en travl hverdag.

Du kan vælge at få rengøring hver, hver anden eller hver fjerde uge. Det koster kun 169,- i timen – og du kan endda få håndværkerfradrag, så det kan komme helt ned på 127,- i timen.

Sådan fungerer det

  • Gå ind på vores hjemmeside og angiv hvornår, hvor lang tid og hvor du ønsker din første rengøring, samt hvor ofte du ønsker det
  • Vælg evt. om der skal bruges ekstra tid på noget – som fx. rengøring af ovn, køleskab eller vask af vinduer indvendigt
  • Indtast dine betalingsoplysninger

Vi går så i gang med at finde en passende hjælper til dig i dit område, Aalborg.

Du betaler naturligvis først efter endt rengøring!

Pris på privat rengøring i Aalborg

Du kan bestille et fast rengøringsabonnement til hver uge, hver anden eller én gang om måneden for kun 169 kroner i timen FØR fradrag. Det vil sige, at det bliver en del billigere, når du trækker det fra i håndværkerfradrag.
Læs mere om hvordan du trækker det fra i SKAT lige her.

Kontakt Cleady

Har du spørgsmål til vores rengøringsydelse?

Vi vil meget gerne hjælpe dig. Du kan ringe til os på 7199 1045 eller sende en mail på [email protected] – Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om billig rengøring

Er du klar til at booke din rengøring i Aalborg?

Book nu