Privat rengøring

Den nye og hurtige måde at finde rengøringshjælp på, der ikke er "sort".

Rengøring

Vil du gerne bruge mindre tid på rengøring?

Så lad Cleady hjælpe dig.

Med Cleady kan du booke fast rengøring enten ugentligt, hver anden uge eller månedligt for kun 169 kr./t alt inklusiv. Prisen kan også trækkes fra i skat, så rengøringshjælpen endnu bedre kan betale sig for dig.

Er du klar til at booke?

Ja tak. Rengøring nu!

Opbyg et samarbejde med en hjælper efter dine behov

Vi matcher dig altid som udgangspunkt med den samme hjælper, som har mulighed for at komme, når det passer dig. Denne hjælper kan du fra gang til gang fortælle hvad du ønsker, at den bookede tid bliver brugt på.

For nogle er panelerne vigtigt; for andre er der behov for grundig gulvvask i alle rum. Det er op til dig, hvad du ønsker at den bookede tid skal bruges til. På denne måde sikrer du dig altid at være tilfreds med din rengøring.

LÆS OGSÅ OG HENT GUIDEN: 9 ting du også ku´ lave istedet for at gøre rent

Hvad kan du forvente af en rengøring booket gennem Cleady?

Rengøring efter dine behov

Cleady hjælpere gør rent ud fra den tid og de remedier, du stiller til rådighed. Den tid, vi anbefaler dig via vores platform, er baseret på en hverdagsrengøring af et gennemsnitligt hjem.

Du skal derfor være opmærksom på at bestille ekstra tid efter behov – og hellere for meget tid end for lidt. Vi refunderer naturligvis for den overskydende tid.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 7199 1045, hvis du har spørgsmål eller bestemte ønsker til din rengøringshjælp. Ellers er du velkommen til at fortælle disse behov til din hjælper første gang hjælperen kommer hos dig.

God kommunikation er nøglen til en god rengøringshjælp

Vi anbefaler altid, at du er hjemme i starten af din første rengøring. På den måde kan du vise dit hjem frem, og samtidig fortælle hvad der er vigtigt for dig, at hjælperen rengør i den tid, hjælperen bruger i dit hjem.

Til din første rengøring introducerer du også hjælperen til hvis du har særlige remedier til specifikke dele af dit hjem. Det giver hjælperen de bedste forudsætninger for at yde en tilfredsstillende og effektiv rengøring.

Vi vil huske dig på at det er en privatperson, som kommer og hjælper dig. De har aldrig været i dit hjem før og gennem god kommunikation opnår du den hjælp, som lige netop du ønsker i hverdagen.

Rene stuer og værelser

Dine stuer, værelser og gange bliver altid rengjort. Afhængig af hvor meget tid du booker, og hvad du vil prioritere, bliver vandrette overflader aftørret med en fugtig klud, dine spejle pudset og gulvene vasket.

Læs mere om Rene stuer og værelser

Et rent badeværelse

Badeværelset er altid dét rum, der kræver mest opmærksomhed.

På dit badeværelse bliver vask, armatur, bad og toilet rengjort. Dine spejle pudses og gulve både støvsuges og vaskes.

Er der besværligt, fastgroet snavs eller kalk, anbefaler vi, at du bestiller ekstra tid. Viser det sig, at du har booket for meget tid, refunderer vi naturligvis for den overskydende tid.

Husk at fortælle din hjælper, hvis du ønsker du, at der skal anvendes bestemte kemikalier til rengøring af dit badeværelse.

Se mere om Rene badeværelser

Et rent køkken

Dit køkken er husets hjerte. Her bliver der støvet af, aftørret vandrette overflader med en fugtig klud, rengjort håndvask og armatur og støvsuget og vasket gulv.

Hvis du ønsker rengøring af køleskab, indvendig ovn eller kogeplader, skal du informere din hjælper om dette, når du viser hjælperen rundt i hjemmet. Samtidig skal du huske at bestille ekstra tid til disse opgaver. Når du booker via www.cleady.dk kan du tilføje disse ydelser. Så tilføjes automatisk den tid, som Cleady vurderer skal bruges på den givne opgave.

Se mere om Rengøringshjælp til køkkenet

Skal dit hjem have ekstra opmærksomhed?

Ønsker du, at dit hus skal have lidt ekstra opmærksomhed? Så kan du booke nogle af vores ekstrarengøringsservices. De ekstra services kan du let og smertefrit vælge som tillæg, når du foretager din bestilling.

Har du spørgsmål til vores tillæg, er du altid velkommen til os ringe til os på 7199 1045.

Trænger dit hjem eller virksomhed til ekstra kærlighed?

Hvis din lejlighed eller hus trænger til ekstra kærlighed i form af hovedrengøring eller flytterengøring, anbefaler vi, at du bestiller ydelser passende med den tid, du mener, skal bruges.

Det kan eksempelvis være ekstra tid i forbindelse med afkalkning af armatur.

Hjælperne gør sig umage for at levere det bedste resultat inden for den tid og de remedier, der stilles til rådighed. Jo mere tid du sætter af, jo mere dybdegående kan hjælperen udføre din rengøring.

Læs mere om vores erhvervsrengøring

Rengøringshjælp til fornuftige priser

For at gøre det billigere for dig, bruger vi dine rengøringsmidler. Bare rolig, vi kræver ikke, at du går ud og spenderer et stort beløb på avancerede rengøringsartikler.

Hjælperne har blot brug for de mest basale midler og udstyr:

Læs om, hvordan grundig rengøring giver sund luftkvalitet

Er du klar til at booke?

Book rengøring nu!