Rengøring af badeværelse

Ønsker du rengøring af badeværelse, står hjælperne via Cleady klar med en hjælpende hånd. Læs hvordan de kan hjælpe dig, når du bestiller badeværelsesrengøring gennem Cleady.

Rengøring af badeværelse

Rengøring af badeværelse

Få professionel rengøring af badeværelse, og læn dig tilbage og slap af! Med Cleady kan du booke en rengøringshjælper til det tidspunkt, der passer dig. Bestil enten en engangsrengøring, eller et abonnement lige her.

Med vores rengøring af badeværelse får du:

  • Rengjort din vask
  • Skrubbet toilettet både indvendigt og udvendigt
  • Vasket både bruser og badekar
  • Fjernet støv og snavs fra overfladerne
  • Vasket dit badeværelsesgulv

Du kan også vælge at booke ekstra tid til at få fjernet kalk godt og grundigt eller noget helt andet, som at få skrubbet din ovn eller dit køleskab.

Sådan booker du os til at skrubbe løs

Du kan booke tid online lige her. Første trin i bookingen er at indtaste hvor mange timers rengøring, du ønsker, hvor du bor, hvor stor din bolig er – og hvad du ønsker, vi skal fokusere vores rengøring på.

Vores bookingside beregner herefter automatisk prisen for rengøring af dit hjem, og du kan gøre dit liv langt lettere ved ét enkelt tryk på bookingknappen.

Når din rengøringshjælper kommer

Når din rengøringshjælper kommer til aftalt tid, kan du selv aftale med ham/hende, hvad du ønsker, der skal fokuseres på. Ønsker du eksempelvis, at rengøringshjælperen kun skal skrubbe løs på dit badeværelse, men ikke resten af dit hjem, så fortæller du bare det.

Vær dog opmærksom på, at du som minimum kan booke 2 timers rengøring.

For at effektivisere rengøringen af dit badeværelse, anbefaler vi, at du har fundet rengøringsmidlerne og udstyr frem, til når vi kommer.

Vi bruger netop dine rengøringsmidler- og udstyr til at gøre rent på dit badeværelse. Men bare rolig, du skal ikke ud og flotte dig med avancerede remedier. Se i kassen til højre eller nederst på siden, hvilke rengøringsremedier, du skal have klar.

Hvorfor vælge Cleady til at gøre dit badeværelse rent?

Vi kommer, når du kalder
Du vil altid kunne bestille rengøringshjælp til badeværelset hos os – lige når du har behov for det.

Fokus på tryghed
Vi ved, det kan være grænseoverskridende at have andre i dit hjem. Derfor har vi stort fokus på, at du skal føle dig tryg ved det. Du vil derfor få en mail fra os om, hvem din rengøringshjælper er, så du ved, hvem du lukker ind i dit hjem.

Alle vores rengøringshjælpere har en ren straffeattest.

Billig rengøring af badeværelse
Bestiller du et abonnement, kan du få rengøring af badeværelset helt ned til 169 kroner i timen. Husk også, at du kan trække rengøring af badeværelse fra i SKAT via håndværkerfradraget.

Beregn prisen for rengøring af dit badeværelse her: Beregn pris på rengøring.

De gyldne regler for et indbydende badeværelse

Så ofte skal dit badeværelse gøres rent
Det er selvfølgelig nødvendigt at gøre dit badeværelse rent ofte. For at sikre, at der ikke ophobes bakterier i dit hjem, skal badeværelset som minimum rengøres én gang om ugen.

Rækkefølgen af badeværelsesrengøringen
Det er ikke ligegyldigt, hvilken rækkefølge, du gør et badeværelse rent i. Du kan netop risikere at flytte bakterierne rundt i badeværelset, i stedet for at fjerne dem, hvis du rengør badeværelset forkert. Start derfor med at skrubbe vasken, armatur og brusekabine, og slut din rengøring af med det mest beskidte i badeværelset – toilettet.

Sådan skal et toilet gøres rent
Når vi rengør dit toilet, sørger vi altid for at skrubbe grundigt i alle kroge. Hvis det er svært at komme til, kan man afmontere toiletsædet eller bruge en mindre børste. Hvis toilettet er meget beskidt, er det smart at tømme det for vand, så det kan blive rengjort nederst i kummen.

Kontaktpunkterne er de største syndere
Har du ofte gæster, eller bor du sammen med andre, er der adskillige kontaktpunkter i dit badeværelse, der er vigtige at gøre grundigt rent.
Når du booker rengøring af dit badeværelse i Cleady, sørger vi for at rengøre alle kontaktpunkter – både håndtaget, vandhanen og skylleknappen på toilettet.

Kan du ikke huske, hvornår dit badeværelset sidst har været skinnende rent?
Så trænger dit badeværelse til en ordentlig omgang hovedrengøring.

Læs om rengøring af hjem her

Er du klar til at booke?

Book rengøring nu!