Rengøring af badeværelse

Få gjort rent på toilet og bad

Ønsker du rengøring af badeværelset, så står vi klar med en hjælpende hånd. Vi er eksperter inden for området og kan derfor fjerne alt lige fra tandpasta på spejlet til kalk i bruseren. Læs mere om hvad du får med , når du bestiller rengøring i køkken hos Cleady.

Rent badeværelse

Når vi rengører dit badeværelse går vi alt igennem, vi tørrer overflader efter, så der ikke ligger støv og snavs. Vi sørger for din vask er helt ren, fri for hår, negle mm. så den er klar til brug. Toilet får
også en tur, både udenpå og indvendig, så det er klar til brug. Vi tilbyder også vask af bruser og badekar som en del af pakken, dog skal der sættes noget ekstra tid af, hvis vi skal fjerne kalk, da dette kræver en længere behandling og vi ønsker at gøre arbejdet grundigt.

Der kørers ud efter dit ønske

Vi kommer ud til dig, lige når du har behov for en god grundig rengøring af badeværelse, hvad enten du skal have holde fødselsdag eller bare har en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til en god rengøring.

Når vi kommer ud til dig, så regner vi med du har stillet rengøringsmidler til rådighed. Vi forventer at du har universalrengøring, gulvpleje, glasrens, toiletrens og afkalkningsmidler. Yderligere forventer vi også at du har rengøringsudstyr såsom støvsuger, moppe til gulvvask, rene klude og viskestykker, svampe og børster, samt rengøringshandsker.

Du kan stole på os

Alle vi sender ud fra Cleady-teamet har en ren straffeattest, så du kan trygt overlade dit hjem til os når du skal have rengøring af badeværelse. Du får yderligere også en mail med hvem, der kommer ud til dig, så du på forhånd ved hvem, som du skal lukke ind. Når du så har overladt hjemmet til vores Cleady-team, så kan du komme ud, og lave det du elsker, samt glemme enhver tanke om rengøring og dit hus’ sikkerhed. Vi tilbyder priser helt ned til 169 kr. så der er ingen undskyldning, for ikke at få gjort rent længere.

Læs om rengøring af hjem her