Rengøring af badeværelse

Få gjort rent på toilet og bad

Ønsker du rengøring af badeværelset, står hjælperne via Cleady klar med en hjælpende hånd. Læs hvordan de kan hjælpe dig, når du bestiller badeværelsesrengøring gennem Cleady.

Rent badeværelse

Når hjælperne rengør dit badeværelse tørrer de overflader, så der ikke ligger støv og snavs. De sørger for at din vask er ren, fri for hår, negle mm. så den ser indbydende ud. Toilet(erne) får også en tur, både udenpå og indvendig, så det er klar til brug. De kan også hjælpe med vask af bruser og badekar, dog skal der sættes ekstra tid af, hvis der skal fjerne kalk, da dette kræver en længere behandling for at kunne udføre rengøringen tilfredsstillende, så du kan se en forskel, når du kommer hjem.

En hjælper der har tid til dig og dine behov

Vi matcher dig med en hjælper, som har har tid i sin kalender til at komme og gøre dit badeværelse rent, hvad enten du skal holde fødselsdag eller bare har en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til en god rengøring.

Når den private hjælper kommer hjem til dig, skal du have de remedier til rådighed, som din rengøring kræver. Her skal du som oftest have produkterne universalrengøring, gulvpleje, glasrens, toiletrens og afkalkningsmidler til rådighed. Rengøringsudstyr såsom støvsuger, moppe til gulvvask, rene klude og viskestykker, svampe og børster, samt rengøringshandsker er også essentielle, for at du bliver tilfreds med resultatet. Hvis du før i tiden selv har gjort rent i dit hjem, er disse remedier garanteret nogle du har i forvejen, så du behøver ikke betale en formue for remedier.

Du kan stole på din hjælper

Alle privatpersoner, der hjælper kunder via Cleady, har fremvist ren straffeattest og er blevet screenet inden de er blevet godkendt til at hjælpe kunder via Cleady. Når du er blevet matchet med en hjælper, modtager du sammen med din bekræftelsesmail et billede af din hjælper samt kontaktoplysninger, så I kan kontakte hinanden i tilfælde af sygdom, spørgsmål til rengøring el. lign. Du ved nu hvem, du lukker ind i dit hjem og skal have et samarbejde med i fremtiden. Du ved også hvor du skal kontakte din hjælper, hvis der er noget ved rengøringen, som skal justeres til næste gang.

Hvis du booker rengøring på abonnement, dvs. hver uge, hver 14. dag eller en gang om måneden, kan du få det til 169 kr./t. uanset hvad hjælperen skal hjælpe dig med, i den tid han eller hun er hos dig. Har du blot brug for rengøring en enkelt gang, kan du få det for 189 kr./t.

Læs om rengøring af hjem her

Er du klar til at booke?

Book rengøring nu!