Rengøring af køkken

Køkkenet er sammen med badeværelset de to rum, hvor der kræves rengøring oftest. Læs mere om hvad du får med , når du bestiller rengøring i køkken hos Cleady.

Hold husets hjerte rent

Dit køkken er husets hjerte og derfor skal det have en rigtig stor kærlig hånd, da det bliver brugt meget. Under rengøring af køkken sørger vi for bliver der støvet af, vasken får sig en ordentlig rengøring, gulvet støvsuges og vaskes. Dog er det ikke en del af standard rengøringen at få tørret karme, hårde hvidevarer og køkkenborde, dette kan dog skrives så det også lige får en hurtig klud. Det samme gælder for køleskabet, ovnen og kogepladerne. Dit køleskab får sig en ordentlig tur, så det er anvendeligt til madvarer. Ovnen får sig også en ordentlig tur, da dette er en af køkkenets mest beskidte steder, ligesom kogepladerne også er hårdt belastet i ugens løb.

Vi kører ud til enhver opgave

Vi kommer ud til dig, lige når du har behov for en god grundig rengøring af køkken, hvad enten du skal have holdt fødselsdag eller bare har en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til en god rengøring.

Når vi kommer ud til dig, så regner vi med du har stillet rengøringsmidler til rådighed. Vi forventer at du har universalrengøring, gulvpleje, glasrens, toiletrens og afkalkningsmidler. Yderligere forventer vi også at du har rengøringsudstyr såsom støvsuger, moppe til gulvvask, rene klude og viskestykker, svampe og børster, samt rengøringshandsker.

Du kan betro dit hjem til os

Alle vi sender ud fra Cleady-teamet har en ren straffeattest, så du kan trygt overlade dit hjem til os når du skal have rengøring af køkken. Du får yderlige også en mail med hvem, der kommer ud til dig, så du på forhånd ved hvem, som du skal lukke ind. Når du så har overladt hjemmet til vores Cleady-team, så kan du komme ud, og lave det du elsker, samt glemme enhver tanke om rengøring og dit hus sikkerhed. Vi tilbyder priser helt ned til 169 kr. så der er ingen undskyldning, for ikke at få gjort rent længere.

 

Læs mere om privat rengøring her