Rengøring af køkken

Køkkenet er sammen med badeværelset de to rum, hvor der kræves rengøring oftest. Læs mere om hvad du får med , når du bestiller rengøring i køkken hos Cleady.

Hold husets hjerte rent

Dit køkken er husets hjerte og skal derfor ofte have en kærlig hånd, da det bliver brugt meget. Det er din tid og dit valg. Du bestemmer hvad din hjælperen skal bruge den bookede tid på. Om der skal støves af, støvsuges og vaskes og hvor. Det er en god ide at fortælle din hjælper hvad du forventer af en rengøring af køkkenet. Dog skal der bestilles ekstra tid hvis køleskabet, ovnen og kogepladerne skal rengøres da disse elementer tager ekstra tid.

Vores hjælpere tager ud til enhver opgave

Hjælperne kommer ud til dig, lige når du har behov for det, hvad enten du skal have holdt fødselsdag eller bare har en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til rengøring.

Når hjælperen kommer ud til dig, så regner han/hun med du har stillet rengøringsmidler frem. De forventer at du har universalrengøring, gulvpleje, glasrens, toiletrens og afkalkningsmidler. Yderligere forventes det også at du har rengøringsudstyr såsom støvsuger, moppe til gulvvask, rene klude og viskestykker, og svampe, samt rengøringshandsker.

Du kan betro dit hjem til os

Alle hjælpere har en ren straffeattest, så du kan trygt overlade dit hjem til os når du skal have rengøring af køkken. Du får yderlige også en mail med hvem, der kommer ud til dig, så du på forhånd ved hvem, som du skal lukke ind. Når du så har overladt hjemmet til en Cleady hjælper, så kan du komme ud, og lave det du elsker, samt glemme enhver tanke om rengøring og dit hus sikkerhed. Vi tilbyder priser helt ned til 169 kr. så der er ingen undskyldning, for ikke at få gjort rent længere.

Er du klar til at booke?

Book rengøring nu!

Læs mere om privat rengøring her