Rengøring af lejlighed

Der er enighed blandt alle lejlighedsejer – Der er intet der slår den følelse man får når man kommer hjem til en ren og velduftende lejlighed. Cleady er din vej til at opnå denne vidunderlige følelse.

Rengøring af lejlighed

Rengøring i lejlighed

Ingen der bor i lejlighed, kan beskytte sig mod at skulle gøre rent

Uanset om du bor alene, med din kæreste, med flatemate, eller din familie, skal der skures og skrubbes en gang imellem. Også selv om du aldrig er i lejligheden. Måske arbejder du meget, bor det meste af tiden hos kæresten, eller ofte på forretningsrejse. Har du blot har et eller flere vinduer på klem, især i byerne, kommer der snavs ind. Bor kæresten det meste af tid hos dig, skal det gøres endnu oftere. Har du ofte venner på besøg, inviterer det mere snavs, støv og hår i lejligheden. Og hvis I er en hel familie. Ja. I har nok mere end rigeligt at se til. Og rengøring er nok ikke det mest ophidsende, at bruge sin tid på.

Vi gør det beskidte arbejde, mens I gør det I vil

Cleady tilbyder en hånd med til at få bugt med kalken i badeværelset, rene låger i køkkenet. Men vi tilbyder også muligheden for, at du kan bruge tiden til at fordybe dig alene, tage på en romantisk tur med kæresten, gået i biffen med vennerne, eller tage hele familien på tur, uden at have dårlig samvittighed over, at lejligheden også trænger til at blive gjort rent.

Kunne det lyde som noget, du gerne ville gøre noget mere?

Prisen for rengøring af lejlighed

Hos Cleady gør vi det nemt, at finde prisen for hvad rengøring i din lejlighed koster.

Du skal kun indtaste dato, postnummer og kvadratmeter pris ind, og 2 sekunder efter får du en pris.

Vi bruger de rengøringsmidler, som vores kunder har. Vi gør endda indkøb af rengøringsmidler til en opgave du nyder. Hver gang du handler det ind, bliver du mindet om, at du ikke længere selv gør rent.

Se hvor meget rengøring i lejlighed med Cleady vil koste i din lejlighed her

Er du klar til at booke?

Book rengøring nu

Læs mere om privat rengøring i København her