Rengøring til Airbnb - et case study

Hvordan kan jeg bruge Cleady når jeg har brug for rengøring til Airbnb udlejning? Læs hvordan Michael gør.

Rengøring AirBnB

Udlejning og rengøring...

Mit navn er Michael og bor sammen med min kæreste på i en lejlighed på Vesterbro. Vi har ingen børn, der løber rundt og tramper for underboen, og der er heller ingen planer om det i den nærmeste fremtid. Vi arbejder begge fuldtid, og kommer som mange andre danskere hjem ved 17-18 tiden hver dag. I og med, at vi begge arbejder så meget, som vi gør, nyder vi også, at forkæle os selv ved at tage af sted på weekendture sammen.

Rejser er noget helt særligt for os, da det på en måde bringer os tættere sammen i og med, at vi kan efterlade hverdagen derhjemme, mens vi i stedet kan nyde hinandens selskab. Vi forsøger at rejse så meget vi kan, men fordi vi arbejder så meget, opstår der problemer i form af, at vi til tider ikke kan nå at gøre rent, inden vi tager afsted. Hvis jeg skal være helt ærlig, så gider vi faktisk heller ikke.

Derfor bruger vi Cleady til at hjælpe os med rengøringen inden vi tager afsted på vores kæresteture.

Planlægningen omkring rejser og udlejning af lejligheden har aldrig været nemmere

Vi bestiller vores rejse og udlejer derefter vores lejlighed i den periode, hvor vi ikke selv benytter os af den. Dette gør det derfor utrolig nemt at vide fremadrettet, hvornår vi har brug for at få gjort rent, så der er klar til lejeren, og vi give dem den bedst mulige oplevelse af vores hjem.

Skal vi også hjælpe dig?

Book rengøring til Airbnb her

Vi har benyttet Cleady’s rengøring til Airbnb udlejning, så ofte, at vi nu er blevet bekendte med deres priser. På denne måde får vi ingen uforudsete prisstigninger. Deres simple system gør det muligt at bestille rengøring ved blot at indtaste sit postnummer, lejlighedens antal kvadratmeter samt den dato, som man ønsker at få rengøringen på besøg. Cleady tilbyder også muligheden for at tilføje ekstra ’services’, som her kan være sengeredning samt vanding af blomster m.m. Det har givet en stor frihed og tryghed at være kunder hos Cleady.

Det er ikke svært, at være en god Airbnb-værter

Vi har valgt at benytte os af Cleady til at udføre rengøringen af lejligheden imellem besøg. Der kan til tider ske det, at der under en rejse, skal udlejes til to forskellige lejere, inden vi når hjem igen. For at håndtere situationer som disse, hvor der skal gøres rent mellem besøg, samarbejder Cleady med nøgleservicen, Keykeeper. Denne service tilbyder deres gæster, at man kan afhente en nøgle i en nærliggende butik eller på en restaurant, der er i nabolaget. I vores tilfælde var det ikke kun Cleadys rengøringsassistenter, men derimod også vores gæster, der kunne afhente en nøgle til vores lejlighed, når nu vi ikke selv var der til at lukke nogen af dem ind. Med Cleady skal blot sørge for at få afleveret en nøgle, til en af de nærliggende butikker.

Gæster får rengøring til topkarakter

Vi har benyttet os af Cleady fire gange nu, og har allerede bestilt dem til vores næste rejse, hvor vi tager en tur til Rom. Alle vores Airbnb gæster har givet os topkarakterer for rengøringen, som i vores tilfælde var udført af Cleady. De gør det altså ikke bare nemmere at få ordnet rengøringen, men de leverer også derimod også det, de lover.

Det har aldrig været lettere, at komme med en undskyldning, for at blot smutte fra det hele efter en hård arbejdsuge. Som Airbnba udlejer og kunde hos Cleady, slipper vi, for starte vores miniferie med at tage tidligere fri, for at gøre rent i lejligheden inden afgang.

Det eneste vi selv skal sørge for, er oprydningen. Cleady tilbyder en rengøringstjeneste og står derfor ikke for oprydningen. Resultatet er, at vores lejlighed nu ofte er nydelig, ryddet og indbydende. Det har ikke bare resulteret i et rarere miljø, hvor vi ikke lever i rod, men lægger herved også et godt grundlag for Cleady’s assistenter, inden de sætter prikken over i’et med en tilfredsstillende rengøring.

Det kan godt betale sig, at betale sig fra rengøringen

Både økonomisk og tidsmæssigt, synes jeg, at det betaler sig at gøre brug af Cleady. Det gælde både med korte eller længere Airbnb udlejninger.

Vi kan lettere passe vores arbejde og efterfølgende tage direkte til lufthavnen med de morgenpakkede kufferter.

Det føles som om, at vi er begyndt at rejse mere, efter vi er begyndt at lade Cleady stå for vores rengøring. Det skal de ikke høre et ondt ord for fra vores side af. Det betyder bare, at vi har mere tid sammen som kærester. Det eneste Cleady beder om ved siden af deres fornuftige pris er, at vi har de nødvendige remedier samt rengøringsmidler placeret i lejligheden. Det mener vi, giver god mening, da det gør deres arbejde nemmere. Og det vil vi med glæde hjælpe aktivt med, da de gør vores liv lettere.

Som afrunding kan vi blot udtrykke os ved følgende: "Hvis du gerne vil slippe for selv at klare rengøringen af din lejlighed næste gang, den skal lejes ud, så lad Cleady sørge for, at dine Airbnb gæster får en god oplevelse i dit hjem!"

Klar til at booke?

Book rengøring til Airbnb her