Rengøring til Airbnb - et case study

Hvordan kan jeg bruge Cleady når jeg har brug for rengøring til Airbnb udlejning? Læs hvordan Michael gør.

Rengøring AirBnB

Udlejning og rengøring

Mit navn er Michael, og jeg bor sammen med min kæreste Anna i en lejlighed på Vesterbro. Vi arbejder begge fuldtid, og kommer som mange andre danskere hjem ved 17-18 tiden i hverdagen.
Fordi vi begge arbejder en del, nyder vi også at forkæle os selv og hinanden ved at tage af sted på weekendture sammen.

Vi er glade for vores mini-rejser - de bringer os tættere sammen, da vi kan efterlade hverdagen derhjemme, og i stedet kan nyde hinandens selskab i det nye miljø, vi nu har valgt at bruge weekenden.

For at få lidt ekstra til weekendturene, kombinerer vi rejsen med at leje vores lejlighed ud på Airbnb. Det er super fedt, fordi vi både kan introducere turister og spændende mennesker til København, samtidig med at vi har flere penge til at rejse.
Det eneste kedelige ved Airbnb er, at man jo gerne vil have en ren lejlighed, når der kommer gæster - og fordi vi arbejder så meget, er det svært at få tid til at gøre rent.
Og for at være helt ærlig, så gider vi faktisk heller ikke. Derfor bruger vi Cleady til at hjælpe os med rengøring inden vi tager afsted på vores forlængede weekender.

Planlægningen omkring rejser og udlejning af lejligheden har aldrig været nemmere

Vi bestiller vores rejse og udlejer derefter vores lejlighed i den periode, hvor vi ikke selv bor der. Så ved vi ret præcist hvornår vi har brug for at få gjort rent, så der er klar til lejeren.

Vi har en fast hjælper gennem Cleady, som kommer forbi inden vi tager afsted. Det er nemt både fordi Cleady har faste priser, og fordi vores hjælper efterhånden kender vores hjem ret godt.

Cleady’s system gør det muligt at bestille rengøring ved blot at indtaste postnummer, lejlighedens antal kvadratmeter samt den dato, som man ønsker at få rengøring.

Skal vi også hjælpe dig?

Book rengøring til Airbnb her

Vores fremtid og deleøkonomi

Vi har benyttet os af Cleady fire gange nu, og har allerede bestilt dem til vores næste rejse, hvor vi tager en tur til Rom. Alle vores Airbnb gæster har givet os topkarakterer for rengøringen, som i vores tilfælde var udført af Cleady.

Det har aldrig været lettere, at komme med en undskyldning, for at blot smutte fra det hele efter en hård arbejdsuge. Ved at kombinere Airbnb og Cleady får vi både råd til en ekstra flaske vin på restauranten i Rom, men vi slipper også for at starte vores miniferie med at tage tidligere fri for at gøre rent i lejligheden.

Det eneste vi selv skal sørge for, er oprydningen. Cleady tilbyder en rengøringstjeneste og står derfor ikke for oprydningen. Det er det eneste man lige skal planlægge sig ud af - til gengæld er vores lejlighed nu ofte nydelig, ryddet og indbydende.

Det kan godt betale sig at betale sig fra rengøringen

Både økonomisk og tidsmæssigt synes jeg, at det betaler sig at gøre brug af Cleady. For os er det i hvert fald blevet en naturlig del af at leje vores lejlighed ud.

Det eneste vi skal huske er så at vi stiller rengøringsartikler, støvsuger osv. til rådighed for hjælperen. Selvom det godt kan være lidt omstændigt at skulle huske det engang imellem i hverdagstravlheden, giver det fint mening. Min kæreste går også en del op i økologi, og hun vil gerne selv bestemme hvilke ting, der bliver gjort rent med derhjemme.

Alt i alt synes vi at kombinationen af Airbnb og Cleady både giver os mere tid og flere penge mellem hænderne - en klar win-win situation, som vi kun kan anbefale til andre.

Klar til at booke?

Book rengøring til Airbnb her