Rengøring

Er der noget bedre end et flot, skinnende hjem? Det synes vi heller ikke… Booker du din rengøring via Cleady, garanterer vi at alle er sikkerhedsgodkendte personer med erfaring, der kommer hjem til dig.

Så smid gummihandskerne og lad cleadyteamet forvandle dit hjem fra støvet til skinnende.

Bruger du også for meget tid på rengøring?

Så lad Cleady hjælpe dig…
Book fast rengøring, f.eks. hver uge, for kun 169 kr./t. alt inkl., og det vil som udgangspunkt altid være den samme hjælper der kommer. Og husk at det kan trækkes fra i SKAT.

Hvis din lejlighed eller hus trænger til ekstra kærlighed i form af hovedrengøring eller flytterengøring, anbefaler vi at du bestiller ydelser passende med den tid du mener skal bruges (f.eks. ekstra tid til afkalkning af armatur).

Hjælperne gør sig umage for at levere det bedste resultat inden for den tid og de remedier der stilles til rådighed.

Er du klar til at booke?

Ja tak. Rengøring nu!

Hvad forventes af en standardrengøring?

STUER OG VÆRELSER

Dine stuer, værelser og gange bliver rengjorte. Spindelvæv og støv fjernes fra alle hjørner, vandrette overflader bliver aftørret med en fugtig klud, dine spejle pudses, gulve og paneler støvsuges, og gulvene bliver vasket. I det hele taget gør vi godt og grundigt rent, så du ikke skal bekymre dig om det.

Se mere om Rent hjem 

BADEVÆRELSER

På dit badeværelse bliver vask, armatur, bad og toilet renset. Spejle bliver pudset og gulve støvsuges og vaskes. Er der fastgroet snavs eller kalk anbefaler vi at der bliver bestilt ekstra tid.

Se mere om rengøring af badeværelse

KØKKEN

Dit køkken er husets hjerte. Her bliver der støvet af, aftørret vandrette overflader med en fugtig klud, rengjort håndvask og armatur, gulvet støvsuges og vaskes. Dit køleskab, ovn og kogeplader, bliver gjort rene hvis det bestilles som ekstra service til standardrengøringen.  

Se mere om rengøring af køkken

EKSTRA

Ønsker du at dit hus skal have lidt ekstra opmærksomhed, så tænk over om du vil booke nogle af de ekstra services. Dem lægger du bare til, når du foretager din bestilling.

 

Er du klar til at booke?

Book rengøring nu!