Rengøring af stuer og værelser

Ønsker du et rent hjem? Vi tilbyder rengøring af stuer og værelser i lige præcis dit hjem.

Rengøring

Få et rent hjem

Hjælperne der arbejder via Cleady gør rent ud fra den tid og de remedier der stilles til rådighed. Tiden vi anbefaler på vores website er baseret på en standardrengøring af et gennemsnitligt hjem. Derfor skal man være opmærksom på at bestille ekstra tid efter behov – og hellere for meget tid end for lidt. Så kan den overskydende tid altid refunderes.

Derfor anbefaler vi altid, at man er hjemme i starten ved sin første rengøring, så man kan vise sit hjem og hvor rengøringsartiklerne er placeret. På samme måde anbefaler vi, at man første gang instruerer sin hjælper i, hvordan man ønsker sit hjem rengjort, hvis der eksempelvis er noget, som hjælperen skal være særlig opmærksom på. Det giver hjælperen de bedste forudsætninger for at give en tilfredsstillende rengøring.

Vores hjælpere tager ud til enhver lejlighed

Hjælperne kommer ud til dig, lige når du har behov for en god grundig rengøring for at få et rent hjem, hvad enten du skal have holde fødselsdag eller bare har en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til en god rengøring.

Når de kommer ud til dig, så regner de med du har stillet rengøringsmidler til rådighed. De forventer at du har universalrengøring, gulvpleje, glasrens, toiletrens og afkalkningsmidler. Yderligere forventer vi også at du har rengøringsudstyr såsom støvsuger, moppe til gulvvask, rene klude og viskestykker, svampe og børster, samt rengøringshandsker.

Efterlad trygt boligen til Cleady

Alle vi sender ud fra Cleady-teamet har en ren straffeattest, så du kan trygt overlade dit hjem til os når du skal have rengøring af badeværelse. Du får yderlige også en mail med hvem, der kommer ud til dig, så du på forhånd ved hvem, som du skal lukke ind. Når du så har overladt hjemmet til vores Cleady-team, så kan du komme ud, og lave det du elsker, samt glemme enhver tanke om rengøring og dit hus sikkerhed. Vi tilbyder priser helt ned til 169 kr. så der er ingen undskyldning, for ikke at få gjort rent længere.

Er du klar til at booke?

Book rengøring nu!

Læs mere om hvad rengøring med Cleady dækker over her