Rent hjem

Rengøring af stuer og værelser

Ønsker du et rent hjem? Vi tilbyder rengøring af stuer og værelser i lige præcis dit hjem.

Få et rent hjem

Vi tørrer alle overflader af for støv, så det ser pænt og nydeligt ud når du fx. har gæster. Spejlene pudses grundigt så du kan se et flot spejlbillede, dog er pudsning af vinduer noget der skal sættes ekstra tid af til. Inden vi går så støvsuger vi gulve og gulvtæpper, og derefter vaskes gulvet, så det er lækkert at komme hjem til. I det hele taget så sørger vi for, at du har et rent og lækkert hjem at være i, så du kan føle dig tilpas.

Vi kører ud til enhver lejlighed

Vi kommer ud til dig, lige når du har behov for en god grundig rengøring for at få et rent hjem, hvad enten du skal have holde fødselsdag eller bare har en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til en god rengøring.

Når vi kommer ud til dig, så regner vi med du har stillet rengøringsmidler til rådighed. Vi forventer at du har universalrengøring, gulvpleje, glasrens, toiletrens og afkalkningsmidler. Yderligere forventer vi også at du har rengøringsudstyr såsom støvsuger, moppe til gulvvask, rene klude og viskestykker, svampe og børster, samt rengøringshandsker.

Efterlad trygt boligen til os

Alle vi sender ud fra Cleady-teamet har en ren straffeattest, så du kan trygt overlade dit hjem til os når du skal have rengøring af badeværelse. Du får yderlige også en mail med hvem, der kommer ud til dig, så du på forhånd ved hvem, som du skal lukke ind. Når du så har overladt hjemmet til vores Cleady-team, så kan du komme ud, og lave det du elsker, samt glemme enhver tanke om rengøring og dit hus sikkerhed. Vi tilbyder priser helt ned til 169 kr. så der er ingen undskyldning, for ikke at få gjort rent længere.

Er du klar til at booke?

Book nu

Læs mere hvad rengøring med Cleady dækker over her